Rent a car bez depozita, rent a car beograd, rent a car beograd bez depozita, Beograd Srbija, beogradski aerodrom Nikola Tesla 060 060 1234 viber whatsapp Imotska 1, 11000 Beograd     SR
Rent a car bez depozita, Beograd Srbija, Beogradski aerodrom Nikola Tesla
viber rent a car whats app rent a car 060 060 1234 SR
a1 rent a car
 

O nama A1 rent a car

auto A1 RENT A CAR BEOGRAD raspolaže sa voznim parkom od preko 100 automobila, vozila su redovno servisirana. Ne uzimamo depozit i kilometraža je neograničena na teritoriji Srbije.


Nalazimo se u Beogradu, ali poslujemo na teritoriji cele Srbije. Naša vozila možete iznajmiti u skoro svim gradovima Srbije, Beograd, Niš, Novi Sad, Šabac, Subotica, Valjevo, Loznica, Ruma, Sremska Mitrovica, Velika Plana, Smederevo, Požarevac, Žabari, Svilajnac, Kragujevac, Kruševac, Leskovac, Pirot... Registrovani smo u agenciji za privredne registre pod brojem 21393061.

Sva naša vozila su potpuno ispravna i redovno servisirana, takodje svako vozilo poseduje paket pomoći na putu kojim se u roku od 30 minuta zbrinjavaju i vozilo i putnici. Sva vozila su potpuno sigurna i spremna za put u svakom trenutku, tako da možete biti sasvim sigurni da ste bezbedni i zbrinuti u slučaju kvara. Rent a car Beograd | Srbija A1 rent a car Beograd vam nudi da preuzmete i vratite vozilo gde god vama odgovara, bilo to da je aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ili negde u nekom drugom gradu, na vama je samo rezervišete. Ukoliko želite vozilo da iznajmite na duži vremenski period, A1 rent a car Beograd vam nudi posebne cene i pogodnosti, pozovite nas, nećete se pokajati.


© 2020. Copyright by A1 rent | Rent a car Srbija | Rent a car Beograd